Ново в CLINIC – Експертна грижа за кожата с Germaine de Capuccini

23/04/2018, by clinic, in Без категория | козметични процедури за лице, 0 comments

През 1964 Carmen Vidal създава GERMAINE de CAPUCCINIi. В своя институт за красота тя предлага единствено терапии, създадени от нея. Формули, извлечени до голяма степен от натурална козметика на древни култури заедно с изтънчеността на текстурите и аромати от Париж.

Лебедът на Capuccini е символ на сила, деликатност и елегантност. Марката е безспорен лидер в Испания и е представена в повече от 80 държави по целия свят.

Професионални терапии – Capuccini има решение за всяка кожа. Изключителни терапии, специалисти – естети и уникална иновация (собствен метод на работа) – Кирей метод, наследен от терапевтите на японското кралско семейство.

 

ЕКСПЕРТНА ГРИЖА- СПЕЦИФИЧНИ ТЕРАПИИ

*Тайм експерт Лифтинг (ИН )TIMEXPERT LIFT (IN)) – Нова ера в Лифтинга!

Изглаждане, попълване, лифтинг . V-Matrix комплекс, стимулира факторите, отговорни за организацията и преструктурирането матрицата на кожата. Плътността на кожата се възстановява отвътре.

 

*Хидратация с хилауронова селина – HYDRACURE LINE – Хидратира, балансира,подмладява.

Анти ейдж ефект, за дехидратирани кожи, всички възрасти и по всяко време на годината. 100% хидратация благодарение на внимателно подбрани съставки и мощна технология. Възстановява, балансира и запазва оптималните нива на хидратация.

За по-подробна информация, следете сайта и Facebook страницата ни.