LPG масажи за борба с целулита

05/10/2010, by clinic, in lpg масаж, 2 comments

LPG Aнтицелулитни Масажи

Разглеждан като козметичен дефект или дерматологично заболяване, целулитът е наистина неприятен проблем, касаещ много хора. Появата му започва тогава, когато токсините, които се задържат в тялото, не се изхвърлят напълно вследствие затруднения поток на лимфата. Стените на кръвоносните съдове пропускат течностите, които след това се задържат между мастните клетки, създават се допълнителни отоци и удебеления.

Борба с целулита
Ендермологията е система, която използва механичен метод за постигане ефекта на ръчните масажи. Като техника се осъществява със специален уред,който раздвижва тъканите чрез система от въртящи се валяци.Те предизвикват регулиран вакуум, повдигащ и засмукващ кожата, чиято цел е засилване на  венозната и лимфната циркулация; разбиване на мастните натрупвания и ускоряване евакуацията на разградените мастни клетки от организма. Резултатът е намаляване на целулита,намаляване на обиколките, добре оформена и стегната фигура.
Новият технологичен уред използващ Ендермология като методика е Cellu M6 Keymodule. Същият се прилага успешно в Clinic Варна – Естетична дерматология, където квалифициран персонал съставя индивидуална програма съобразена с нуждите и желанията на всеки пациент.

Честота и брой на процедурите
Оптимални резултати се постигат с пакет от 16 -20 процедури с честота 2-3 пъти седмично. Първите резултати се наблюдават след 7-8-та процедура, когато започва видимото изглаждане на кожата и намаляване на обиколките. За поддържане на резултата след основния пакет  процедури се препоръчват по няколко процедури месечно.

LPG масажите в Clinic Варна са една от алтернативите за борба с целулита.

LPG успешно се прилага при:
Отпусната кожа на лицето
Възстановяване след раждане
Преди и след мускулно натоварване
Травми, разтеглени мускули и сухожилия

Тук може да намерите още информация за LPG Aнтицелулитните Масажи


2 Comments found

Join the discussion and share your opinion.

  • Портокалова кожа 19:19 • 13.10.2010 • Reply

    Целулитът не е проблем на напълняването, той е кожен проблем и няма никакво отношение към теглото. Целулитните мазнини са съвсем различни от мазнининте, които натрупваме при напълняване. Още по темата

  • Byod 18:37 • 27.02.2011 • Reply

    Супер статия! Мерси много! :)