Код чиста кожа с Hydrafacial

07/02/2018, by clinic, in HydraFacial | Без категория, 0 comments

Много тийнейджъри, както и някои възрастни се сблъскват с неприятно състояние на кожата – акнето. Някои случаи на акне са леки и не оставят следи, но други са по-сериозни и може да причинят белези. Мъжкият пол обикновено е по-засегнат от женския.

Акнето е разпространен кожен проблем, който се появява по време на пубертета вследствие на засиленото въздействие на андрогенните хормони и в много случаи продължава години наред. В този период организмът произвежда повече химични съединения, наречени хормони. Някои хормони ускоряват произвеждането на себум. Излишният себум заедно с мъртви кожни клетки се натрупват и запушват порите. Тъй като мастната жлеза под запушената пора произвежда повече мазнина, пората се издува и се образува пъпка.

Предотвратяването на акнето е трудно. Съществуват обаче различни видове лечение за изчистването му и начини да не се допусне влошаване на състоянието.

Hydrafacial е иновативна е иновативна медицинска терапия за лице, която съчетава няколко процедури в една. Процедурата успешно се бори с кожни проблеми като:
Пъпки
Бръчки
Вреди от слънцето
Мазна кожа
Зачервявания

Предимства на Hydrafacial:
Подходяща за всеки тип кожа
Показва незабавни резултати
Няма възстановителен период или дискомфорт
Спяциализирана за специфични проблеми на кожата
Предлага алтернатива на инвазивните процедури

Към Промоции —>