Juvéderm Volift Retouch отново в CLINIC

20/02/2018, by clinic, in Без категория | уголемяване на устни, 0 comments

Съвременните тенденции в естетичната медицина са не попълване на отделни бръчки, а цялостния подход към лицето . Последният хит в естетичните процедури са т.нар. МD Codes на гуруто на естетичната медицина- бразилския пластичен хирург д-р Маурицио Де Майо. МD Codes са ‘‘вълшебни“ точки, в които се инжектират продукти с VYCROSS технология– Voluma, Volift, Volbella и се постига не само възстановяване на загубения обем, но и много нежен лифтинг. Интересно е например, че има точки, в които ако инжектираш филър може да накараш пациента да се усмихне- т.е променяш емоционалното изражение с тези филъри. Тези резултати могат да се постигнат само с филърите с VYCROSS технология- Juvеderm-Voluma, Volift, Volbella .

Предимството на Juvederm пред останалите филъри е използването на иновативната патентована VYCROSS технология.
VYCROSS технологията представлява патентован баланс между късо- и дълговерижна хиалуронова киселина, с изключително ефективно свързване с BDDE. Осигурява висока кохезивност на продукта, за да запазва формата си и да не мигрира. Здравата мрежа от Хиалуронова киселина е резистентна на механизмите на деградация. Специално създадена за по-малко отоци след манипулацията и дълготраен ефект, технологията използва хомогенен гел за естествено излъчване.

Какво е Juvederm Volift?
Juvederm Volift е най-универсалния филър от семейството на VYCROSS-технологията- възстановява загубения обем в областта на скулите, долната челюст, брадичката и има много нежен лифтинг ефект.Използва се за корекция на назолабиални гънки, за повдигане на веждите ,марионетни линии, орални комисури, обем и контур на устните.
Juvéderm® VOLIFT® Retouch съдържа биосъвместима хиалуронова киселина, която е инжекционен пълнител, който осигурява незабавни резултати, които са естествени. Този продукт доказва, че по-малкото е винаги по-голямо и може да бъде пригодено, за да отговори на специфичните изисквания на пациентите, които изискват само малко количество гел, за да създадат правилните резултати.

Колко дълго продължава ефектът?
30-минутните сеанси за лечение могат да ви дадат ефекти, продължаващи до 15 месеца.

Кой не трябва да използва Juvéderm® VOLIFT® Retouch?
Бременни или кърмещи жени трябва да избягват използването на този продукт.

Какви са свързаните нежелани реакции с Juvéderm® VOLIFT® Retouch?
Често срещани симптоми като оток, натъртвания и зачервяване могат да се появят на мястото на инжектиране на гела. Това обикновено е в рамките на една седмица.

Към Промоции –>