Juvederm® ULTRA SMILE – Плътни, красиви, естествено изглеждащи устни

06/07/2015, by clinic, in уголемяване на устни, 0 comments

Какво разкриват за Вас устните Ви?

Устните Ви са специални. За много хора устните са в центъра на добрия външен вид и усещането за красота. Устните Ви извайват всяка Ваша дума, те казват какво чувствате дори без думи. Устните, обаче, често се пренебрегват, когато става въпрос за предотвратяване и лечение на признаците на преждевременно стареене.

С течение на времето, устните естествено стават по-сухи и губят обем, което ги прави по-тънки и неопределени. Кожата на устните ни е много по-тънка отколкото в други области на лицето ни и ефектът може да е видим по-рано отколкото другаде, ако устните ни не се хидратират и не полагаме нужната грижа за тях.

Juvederm® ULTRA SMILE е първият филър с хиалуронова киселина посветен на устните.

Juvederm® ULTRA SMILE има всички уникални качества на продуктите Juvederm® ULTRA. Представлява плътен, еднороден гел, който възстановява обема, подобрява контурите и възстановява очертанията на устните Ви.

За разлика от други филъри,  Juvederm® ULTRA SMILE не е на гранули и е в състояние лесно да се инжектира  в третираната зона за постигане на гладък и естествен вид, с меко и естествено усещане …

Тъй като устните Ви са толкова чувствителни, Juvederm® ULTRA SMILE е направен нежен за тях. Това е първият фин хиалуронов пълнител за устни с лидокаин като локален анестетик, целящ да направи по-комфортни лечението и времето след това, така че да се отпуснете и да се наслаждавате на новия си външен вид.

  • Juvederm® ULTRA SMILE може да възстанови формата на филтрума ( лъка на Купидон )
  • Juvederm® ULTRA SMILE може да  третира устния контур за подобряване на яркостта и очертанията на устните Ви
  • Juvederm® ULTRA SMILE може да увеличи обема на устните Ви и да им придаде симетричен и балансиран вид
  • Juvederm® ULTRA SMILE може да намали линиите, наречени комисури, в ъглите на устата Ви.