Jalupro – колагенова терапия


Възстановяването на жизнените функции на кожата е съществена стъпка при лечението на хронологичното и фотосъстаряване на кожата. Задълбочени научни изследвания показават, че кoлагеновата терапия на Jalupro помага при ревитализирането на кожата и подмладяването й. Jalupro наистина няма аналог като въздействие и резултати с нито една терапия в сферата на естетиката.

Какво представлява колагенът?
Колагенът е най-разпространеният белтък при бозайниците – 25% до 35% от белтъците, съдържащите се в тялото. Той е основния компонент на съединителната тъкан в телата ни, затова е и толкова важно да го поддържаме в оптимални нива. Jalupro е специализирана аминокиселинна терапия за подмладена, сияйна и здрава кожа.

Терапията включва няколко продукта:
-Аминокиселини под формата на сашета или таблетки
-Хиалуронова маска за лице
-Инжекционна терапия (Инжекционната терапия може да се направи с 3 продукта – Jalupro Classic и Jalupro HMW и Jalupro Super Hydro).

Jalupro Classic е идеалният избор за възстановяване на блясъка и жизнеността на повяхналата кожа, като терапията се препоръчва на жени от 25 до 35 години, за да се елиминират първите признаци на стареене. Хиалуроновата молекула привлича вода и я съхранява, така че кожата да е защитена от изсушаване. Терапията поддържа високи нива на производството на колаген и предотвратява и намалява отпускането на кожата. Образувайки нов колаген в съчетание с противовъзпалителната активност на глицина, Jalupro повлиява благоприятно белези, включително акне и червени стрии. Jalupro е уникална комбинация за рестартиране на синтеза на нов колаген в кожата. Кожата се биоревитализира – подобрява се нейната структура, плътност, еластичност. Става по-гладка и се лифтира.

Действия в кожата
-Бърза дермална хидратация
-Активиране на възстановителните процеси в кожата
-Изразено антиоксидантно действие
-Възстановяване на извънклетъчната дермална матрица – колаген, еластин и хиалуронова киселина
-Намалява засиленото с възрастта разграждане на колагена

С високо молекулно тегло и вискозитет, Jalupro HMW е подходящ за суха, увредена и по-зряла кожа. Високият вискозитет осигурява дълготрайна хидратация, както и по-продължително стимулиране на различни НА(хиалуронова киселина) рецептори, които ще повишат активнистта на фибробластите в синергия с аминокиселините. Eфективността е по-силна и терапията е подходяща за пациенти над 35+.

Действия в кожата
-Привлича фибробластите на мястото на инжектиране
-Дълготрайна хидратация
-продължителна стимулация на рецептори за хиалуронова киселина
-По-продължителни резултати
-Подходящ за по-зрели кожи с бавен метаболизъм

JALUPRO SuperHydro – продуктът с най-висока концентрация на хиалуронова киселина
Съдържа висока концентрация на основните аминокиселини, съдържащи се в колагеновата структура
Във формулата са добавени специфични аминокиселини за още по-силна индукция на колаген и еластин, плюс аргинин за повече хидратация
Комбинацията от нискомолекулна и високомолекулна НА в JALUPRO SuperHydro позволява дълготрайна хидратация, поддържане на структурата на колагеновите влакна и стимулиране на фибробластите

Jalupro е широкоспектърна терапия и се прилага:
– против състаряване на кожата
– против белези
– против фини и дълбоки бръчки

Трябва задължително да изпълните пълния цикъл от 3 или 5 процедури, в зависимост от плана на вашия лекар, защото от броя на процедури зависи и продължителността на ефекта, който може да стигне до 1 година. Ефектът е наистина забележим: тенът се променя, мимически и възрастови бръчки се елиминират, общото състояние на кожата се подобрява – стяга, тонизира и сякаш оживява. Може да се каже, че Jalupro помага за нормализиране на естественото обновяване на клетките.

Биоцелулозната маска и хранителните добавки от аминокиселини на Jalupro затварят кръга грижа за кожата като доставят активни компоненти в дълбоките слоеве като хиалуронова киселина, алое вера, аминокиселини и колаген, повишава ефективността на естетичните процедури и повишават синтетичната активност на фибробластите.

Share the project with others: