Един оригинален подарък за Свети Валентин

29/01/2018, by clinic, in Без категория | козметични процедури за лице, 0 comments

Февруари, месец толкова студен, но и в същото време толкова топъл. Наближава Свети Валентин, а заедно с него и мисълта за романтично прекарване. Да откриете перфектния подарък за своята половинка обаче може да бъде доста тежка задача. Лутането по различни магазини, дилемата между няколко варианта и изобилието от предложения са си жив кошмар за много хора. Точно заради това ние сме готови да улесним вашия избор.

Напоследък козметичните процедури стават все по-желан подарък. Не е тайна, че всяка дама би се зарадвала на малко време за себе си. Подарете й го! Ако искате да зарадвате нежната си половинка по оригинален начин, CLINIC е мястото, а ето и нашите предложения:

 

Моментален Блясък

Козметичната процедура “Моментален Блясък” е нежен комплимент към кожата. Подходяща е за всеки тип кожа, независимо от възрастта.

Процедурата включва:
почистваща маска
масаж на лице
маска с хиалуронова киселина
впръкване на кислород
хидратираща ампула с хиалуронова киселина
хидратиращ крем

 

 

 

 

 

 

 

 

Релаксиращ масаж

Бащата на медицината – Хипократ, говори за масажа в един от своите трудове. Той твърди, че „лекарят трябва да е запознат с много неща, задължително и с техниките за разтриване”. Казва още, че разтриването на човешкото тяло може да предизвика както релаксация, така и стрес – “Сухото и силно триене повишава напрежението на тъканите. Триенето трябва да бъде нежно и меко, за да има релаксиращ ефект.“ Точно затова специално за Свети Валентин ние сме подбрали специално масло от гроздови семки, което перфектното допълнение към роматичната обстановка, което ние ще създадем за вас.

Можете да изберете между:
Частичен масаж – 30 мин
Цялостен масаж – 60 мин