Дермални филъри Ellanse™

02/02/2015, by clinic, in ботулинов токсин, 0 comments

Ellanse™ е уникален дермален филър, прилаган за красиви и естествено изглеждащи резултати, които могат да бъдат трайни в продължение на 4 години, което премахва необходимостта от чести повторения. Това е първата дермална серия филъри с уникална функция “Регулираща Дълготрайност“, така че можете да изберете колко дълго бихте искали резултатите да продължат.

Колагенът е един от най-важните естествени структури на кожата, с помощта на която се поддържа подходящо стягане, еластичност и гъвкавост. С течение на времето , кожата постепенно губи способността за естествено производство на колаген, което води до разпуснатост на кожата и образуване на бръчки и гънки по лицето. Ellanse™ използва естествената реакция на организма, за да се стимулира образуването на собствен колаген в тялото ( neo-collagenesis ) – възстановяване на свеж, младежки вид.

Ellanse™ се различава от останалите дермални филъри, по продължителния ефекти и по пълното и контролирано резорбиране. Цялата дермална серия на Ellanse™ осигурява незабавен и естествен вид, който се поддържа с течение на времето. Продължителността на изпълнение зависи от избора Ви на един от четирите продукта от серията Ellanse™.

  • Ellanse™ -S  – 1 година
  • Ellanse™-M  – 2 години
  • Ellanse™-L   – 3 години
  • Ellanse™-E   -4 години

Колко време продължава процедурата?

Ellanse™ се инжектира само от квалифициран и обучен медицински специалист. Процедурата е лесна, бърза и удобна и отнема около половин час, така че може веднага да се насладите на резултатите. Ellanse™ не изисква никакво тестване за алергии преди прилагане на продукта.

Какво трябва да направя след процедурата?

Нищо – просто да се насладите на Вашия нов външен вид! Препоръчително е да се избегне прекомерното излагане на слънчева светлина /UV/ за една седмица след процедурата. Следвайте инструкциите на Вашия здравен специалист.

Колко дълго ще продължат резултатите?

Това е Ваш избор! Ellanse™ Ви дава уникалната възможност да избирате продължителността на подновяване на Вашата красота. Дермалното семейство филъри Ellanse™ се предлага в четири варианта, със срок на резултатите от 12 месеца  до 4 години.