VISTABEL и Juvederm VYCROSS на Allergan

08/06/2015, by clinic, in ботулинов токсин, 0 comments

Третирането на периорбиталната област би следвало да отразява уникалната характеристика на дадения човек, етническата му принадлежност и личните цели по отношение на терапията. Следователно ревитализацията на периорбиталната област би следвало да започне с план за терапия, съобразен с индивидуалните черти и анатомия на човека.

Allergan представя портфолио от терапии за периорбитална ревитализация. Чрез цялостен, индивидуализиран и поетапен подход, тези лечения могат да доведат до по-младежки и естествен вид на лицето.

VISTABEL® /ботулинов токсин тип А/ е показан за временно подобрение на външния вид на следните лицеви бръчки, когато изразеността им има важно психологическо въздействие при възрастни пациенти:

  • Умерени до дълбоки вертикални бръчки между веждите, видими при максимално смръщване /глабеларни гънки/.
  • Умерени до дълбоки странични кантални бръчки /тип “пачи крак”/, видими при маскимална усмивка.
  • Умерени до дълбоки бръчки тип “пачи крак”, видими при максимална усмивка и глабеларни гънки, видими при максимално смръщване, когато са третирани едновременно.

VYCROSS™ колекцията от дермални филъри с хиалуронова киселина на JUVEDERM® за ревитализиране на периорбитална област, се препоръчва 2-4 седмици след терапия с VISTABEL®.

  • Juvederm® VOLUMA® с лидокаин – за третиране на загуба на обем в средната част на лицето.
  • Juvederm® VOLIFT® с лидокаин – за третиране на дълбоки кожни депресии и лицево контуриране.
  • Juvederm® VOLBELLA® с лидокаин – за третиране на фини бръчки и умерено изразени кожни депресии.