Clinic ви представя козметиката на холивудските звезди – Biologique Recherche

24/10/2014, by clinic, in лифтинг, 0 comments

Biologique Recherche – това е професионална козметика за интензивна грижа за кожата на лицето. Нейният изглаждащ ефект е съпоставим по степен на въздействие с пластичната хирургия.

В резултат на салонните процедури, базирани върху продуктите и методите Biologique Recherche, вашата кожа придобива здрав и добре поддържан вид, коригира се овала на лицето и вие изглеждате млади  и красиви. И това съвсем не е преувеличение! Козметичните продукти Biologique Recherche се използват от много известни личности: холивудски актьори и актриси, именити спортисти, водещи политици, включително президенти на различни държави.

Сред най-популярните и търсени професионални процедури за лице на Biologique Recherche са предлаганите програми за лифтинг, процедури за възстановяване на кожата, кислородна грижа, програмите за чувствителна, мазна и проблемна кожа.

Терапиите за лифтинг на кожата на лице, шия и деколте представляват съчетание от висококонцентрирани продукти Biologique Recherche със специални масажни техники. В резултат на тези терапии се възстановява структурата на кожата, подобрява се нейния тонус, достига се траен лифтинг ефект и се коригира овала на лицето. Освен това, благодарение на тези лифтинг процедури, може да се предотврати стареенето на кожата.